Stor brand förstör den koreanska restaurangen Yang Mi på South Pattaya Road, inga personskador, byggnad förstörd

Pattaya-

Klockan 4:30 på tidig torsdagsmorgon den 2 augusti förstörde en stor brand den populära Yang Mi Restaurant som ligger på South Pattaya Road.

Åtta brandbilar krävdes för att släcka branden som drog en tung skara observatörer trots den tidiga timmen. Det tog ungefär en timme att släcka branden. Stadstjänstemän och brandman kammade vraket och fastställde att byggnaden var stängd vid tillfället och att det inte fanns några skador eller dödsfall på grund av branden.

Det är dock okänt hur branden gick till och brandutredarna söker efter ledtrådar i vraket. Vi här på The Pattaya News kommer att ge ytterligare information när vi får dem.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/