Oidentifierad thailändsk ungdom dödad med tåg i Na Jomtien, möjligt självmord

Na Jomtien-

En oidentifierad ungdom som inte hade någon identifikation men som verkar vara en thailändsk medborgare i sena tonåren eller början av tjugoårsåldern dödades av ett tåg runt 11:00 idag torsdagen den 2 augusti på en del av spåren i Na Jomtien.

Smärtans påverkan var så allvarlig att den enligt myndigheterna bokstavligen blåste av båda hans ben till en position cirka 20 meter bort.

Tågets förare stannade och ringde myndigheterna och väntade på tjänstemän i tjugo minuter som vid ankomsten undersökte platsen. Föraren, som inte kunde identifieras, var skakad och upprörd och uppgav att ungdomen sprang framför tåget utan förvarning.

Vila i frid.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/