Ärlig minibusschaufför lämnar tillbaka ryggsäcken till turisten med 5000 baht i kontanter

Pattaya-

Sachin Yadav, 22, hade nyligen anlänt med fyra vänner från Indien för sin första semester till Thailand. Han och hans vänner hyrde en minibuss för att besöka lokala turistattraktioner, körd av Sanya Tong Thong 39 år gammal. När han avslutade dagen och kom tillbaka till sitt hotell på Soi One på Beach Road, glömde Mr. Yadav i ett ögonblick av glömska sin ryggsäck som innehöll flera personliga föremål och fem tusen baht, cirka 150 USD, i kontanter.

Mr. Thong upptäckte ryggsäcken i slutet av sitt skift, informerade sin handledare och förvarade ryggsäcken där. Hans handledare kontaktade Yadav genom informationen de hade i arkivet för turnén och återförenade de två.

Båda männen var alla leenden och herr Yadav pratade med lokala medier. Han uttalade följande:

”Detta är min första resa och första dag till Pattaya. Jag stannar i fyra dagar till. Jag är överlycklig över thailändarnas ärlighet och vänlighet. Detta är verkligen leendens land. Tack så mycket för att du gjorde min semester.”

Herr Thong sa till thailändska medier att han aldrig skulle behålla något som inte var hans eget

 

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/