Lokala invånare planterar ett litet träd i vägen på oreparerad djup grop för att dra uppmärksamheten nära den stora Jomtien-korsningen

Pattaya-

Bekymrade lokala invånare och företagare som har informerat lokala myndigheter i Jomtien om ett stort och djupt potthål som ligger på en större väg precis nära en större Jomtien-korsning planterade ett litet träd i hålet med en flagga för att uppmärksamma det. De uppgav också att de ville varna både thailändare och turister.

En av de boende som planterat det lilla trädet, som ville vara anonym, uppgav att de har klagat på potthålet ett bra tag nu och att det bara blir djupare, större och farligare. Det har inträffat flera olyckor, sa han, men som tur är inga allvarliga och inga större dödsfall eller skadade än.

De hoppas att de lokala myndigheterna genom att plantera det lilla trädet på vägen kommer att agera snabbare för att reparera den farliga gropen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/