Allvarlig motorcykelolycka mellan thailändsk national och kinesisk turist, varning: grafiskt innehåll.

Pattaya-

Klockan 3:00 i morse, den 7 augusti 2018, inträffade en allvarlig motorcykelolycka mellan en kinesisk turist och en thailändsk medborgare framför Soi 14 på 2nd Road som ligger bredvid den populära Tim Beer Bar och Avenue Shopping Mall.

Chockad personal och besökare till en mindre ölbar direkt framför olyckan såg på när en av förarna, som påstås vara den thailändska mannen, herr Watcharapong Lunnud, 24 år gammal, tappade kontrollen och kraschade in i en parkerad bil precis framför baren i påstådd hög hastighet. Hans cykel gick utom kontroll och klippte Guo Xiao, 33 år gammal från Kina, som också kastades från sin cykel.

Båda männen överlevde, men fick allvarliga skador. Mr Lunnud blödde kraftigt från huvudet och verkade ha flera inre skador och Mr. Xiao kunde inte svara och röra sig och hade troligen flera frakturer och raster. De fördes båda av räddningstjänsten till lokala sjukhus för vård i allvarligt tillstånd. Mr. Lunnud bar inte hjälm, men Mr. Xiao var som verkade rädda honom från allvarligare huvudskador.

Polisen kommer att undersöka CCTV i närheten som de bekräftade arbetade för att fastställa fel i händelsen och om vittnesuppgifter om orsaken var korrekta.

Bilder och video nedan, varning, grafiska bilder. Fullständigt galleri med bilder finns på vår Instagram, Instagram.com/Thepattayanews.

hi

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/