Motorcykel kolliderar med sexhjulig lastbil, två thailändska medborgare dör

Pattaya-

Klockan 2:00 tidigt i morse, den 10 augusti 2018, underrättades Pol.Maj.Gen.Srirom Srikraipak, från Nongprues polisstation, i Chonburi om en större motorcykelolycka nära järnvägsspåret på Soi Chaiyaphruek.

När de kom till platsen med räddningsarbetare hittade de en Honda Wave Motorcykel skadad på vägen som hade kolliderat med en sexhjulig lastbil från Khon Kaen som levererade produkter till Chonburi.

Låg på vägen och allvarligt skadade låg 32-åriga Sun Matcharoen och en oidentifierad ung thailändsk kvinna, som tros vara hans flickvän men hade ingen identifiering på henne. Räddningsarbetare försökte rädda livet på båda de svårt skadade thailändarna men misslyckades och båda dog på platsen.

Somchai Chan Sa-ara, 47, som bevittnade olyckan, berättade för Pattaya News att Matcharoen körde i mycket hög hastighet när han tappade kontrollen över järnvägsspåren, träffade en gupp och plöjde in i baksidan av den sexhjuliga lastbilen. Nedslaget var så brutalt. Mr. Sa-ara beskrev det som, citat, som en tsunami.

Föraren av den sexhjuliga lastbilen var oskadd och samarbetade med polisen i deras utredning. Järnvägsspåret har CCTV som polisen kommer att undersöka för att backa upp ögonvittnesrapporten.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/