Khao Kheow Open Zoo visar upp en ny sällsynt lemur som föddes den 1 augusti på Mors dag som en speciell behandling

Pattaya-

Den 1 augusti 2018 födde de två sällsynta femfärgade lemurerna, ibland kallade hummerlemurer på Khao Kheows öppna zoo, en babylemur. Detta är fantastiska nyheter för djurparken eftersom den femfärgade Lemuren är en av de mest hotade och nästan utdöda Lemurerna i världen och anses allmänt vara den vackraste Lemuren i världen och kan vara mycket svår att föda upp i fångenskap.

Djurparken visade officiellt upp babyn Lemur och hans två stolta föräldrar för allmänheten på Mors dag i år som en speciell behandling.

Hundratals glada turister trängdes runt och ställde sig i kö för att se en av världens mest exotiska och vackra lemurer.

Lemuren är inte infödd i Thailand även om det en gång var det. Denna speciella Lemur kan endast hittas i vissa avlägsna delar av Indonesien naturligt och är nästan utdöd. De är vegetarianer och lever främst av löv och växter.

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/