Thailändsk byggnadsarbetare faller genom lösa plattor, allvarligt skadad

Pattaya-

En byggnadsarbetare som arbetade på ett hem i Soi Wat Sawang Fa Phuttharam 5 föll genom lösa plattor två våningar ner och skadades allvarligt tisdagen den 14 augusti 2018.

Mr. Tinnakorn Chan Kaew, 24 år gammal och thailändsk medborgare, föll genom lösa tegelpannor när han arbetade på taket. Han landade på det hårda cementgolvet och krossade benet tillsammans med andra skador och blåmärken.

Swang Boriboon Rescue Foundation anlände snabbt och gav vård på plats till mannen som ylade av smärta innan han fördes till sjukhuset. Hans medarbetare sa att det var en galen olycka och Mr. Kaew korsade vad som verkade vara en säker sektion när han föll.

Byggföretaget som ansvarade för projektet uppgav att alla säkerhetsåtgärder följts korrekt och att det var en galen olycka.

Mr. Kaew förväntas bli helt återställd.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/