Hemlös man greps efter att ha brutit sig in i butik, stulit mat, telefoner och kreditkort

Pattaya-

KL 3 torsdagen den 00 augusti 16 bröt sig en berusad hemlös man in i en riskex- och mataffär på Soi 2018. Han förutsåg inte, till sin förvåning, att ägaren och hennes familj sov på övervåningen där de bor ovanför butiken.

Ägaren, 60-åriga Anna Constant, väcktes av hennes barns gråt och oväsen på nedervåningen. Hennes son gick ner för trappan där hon hittade den hemlösa mannen som hade vält omkull hyllor med mat och snubblat runt. Den hemlösa mannen, som inte har någon identifikation och polisen har fortfarande inte identifierat sig men verkar vara en fyrtioårig thailändsk medborgare, tacklades av sonen och hölls kvar tills polisen kom.

Mannen hävdade att han inte hade gjort något och vandrade in av en slump men på hans person hittades flera mobiltelefoner som låg kvar laddade på nedervåningen, flera kreditkort och kontanter från registret och flera burkar mat från butiken.

Mannen greps och fördes till Soi 9 för handläggning.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/