Army och lokala tjänstemän att vidta åtgärder på lilla stranden bakom Asia Hotel efter klagomål

Pattaya-

En av Pattayas och Jomtiens "hemligheter" är en lugn, avskild strand som ligger bakom Asia Hotel på Soi 4 ​​på Pratamnak Hill, nås av en trappa som går ner till en lugn, avskild, fridfull strand som majoriteten av turister och även många lokalbefolkning vet inte om.

Emellertid har armén och lokala tjänstemän under de senaste åren tvingat byggnader och småföretag byggda på stranden mot thailändsk lag att stänga ner och avlägsnas. Även om de lokala företagen följde efter, var det många som inte avslutade jobbet helt och gick, som man kan se på bilderna, grund, skräp, betongpelare, halvöppna byggnader osv.

Lokala tjänstemän har försökt hitta ägarna till byggnaderna för att få dem att avsluta jobbet och ta bort de kränkande strukturerna så att de kan återställa stranden till dess tysta, bekväma och pittoreska utseende. Men majoriteten av de lokala ägarna finns inte längre och många var inte på de ursprungliga handlingarna för marken och byggnaderna.

Därför utvecklar de en plan i samarbete med armén för att officiellt ta bort och renovera detta område på stranden och återställa det här ögonsåret till dess ursprungliga avsikt.

 

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/