Brutal bilolycka på toppen av Soi 16 vid 100 km+, föraren överlever med mindre skador i ett mirakel

Pattaya-

Klockan 2:00 fredagen den 17 augusti 2018 kraschade en Black Chevy Coupe med registreringsnumret 9805 vid en sväng nära Soi 16 i Banglamung och förstörde bilen.

Vittnet Mrs. Pornthip Sae Taw, 58, vars hem ligger tvärs över gatan, hörde kraschen när hon var uppe och tittade på tv. Hon uppgav för pressen att denna farliga kurva, som har flera skyltar som säger att man ska sänka hastigheten vid inflygning, ofta har stora olyckor, många dödliga, under de år hon har bott här. Hon ringde räddningstjänsten så fort hon klev ut och såg omfattningen av kraschen. Hon blev förvånad över att se föraren gå ut ur fordonet, omtumlad men med endast lindriga skador på armen.

Polis och räddningsarbetare dök upp och tog kvinnan, 37-åriga Thana Charnkit från Nakhon Ratchisima till sjukhuset. Räddningsarbetare sa att hon är i säkert och stabilt tillstånd.

Polisen säger att de kommer att utreda händelsen och kommer att titta på droger eller sprit som en möjlig orsak till kraschen. Bilens hastighet fastnade på över 100 km per timme på instrumentbrädan så hastigheten var uppenbarligen en faktor. Den aktuella svängen, som är ganska brant, tyder på 20 km i timmen eller mindre.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/