Polisen och stadens tjänstemän slog till mot en olicensierad thailändsk nattklubb i ett bostadshus

Pattaya-

Klockan 3:00 lördagen den 18 augusti 2018 slog polisen i Pattaya-området i samarbete med tjänstemän i Banglamung-distriktet tillslag mot en olicensierad och mot lagen thailändsk nattklubb som var verksam från ett bostadshus nära South Pattaya Moo 10 efter klagomål från lokala invånare om högt ljud och berusade tonåringar på gatan alla timmar på natten.

De upptäckte att det konverterade hemmet verkligen var en olicensierad nattklubb och var full av unga thailändares drickande och festande.

De fortsatte till drogtest och kontrollen efter ID-kort av patrons och upptäckte att åtta personer testade positivt för Crystal meth. Dessutom hade två personer inte ID-kort. Tre personer var under tjugo år, den lagliga gränsen för att vara inne på en dryckesanläggning i Thailand.

Polisen grep de individer som hade brutit mot lagen och identifierade ägaren till det ombyggda företaget och anklagade dem för att ha öppnat en fastighet utan tillstånd, öppnat utanför den lagliga tiden, tillåtit minderåriga att dricka, tillåta att dricka över den lagliga tidsgränsen, tillåta droger i en etablering, som inte har ett underhållnings-, sprit- eller affärstillstånd och distribution av sprit utan tillstånd från alkoholministeriet. Ägaren greps och förväntas få betydande tid i rättssystemet.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/