Arrangör av Pool Party-evenemang med Orgy-video dyker upp på Pattayas polisstation, talar ut mot kränkande, vulgära och chockerande handlingar

Pattaya-

Coron Maloney, arrangören av Color Beach Party på ett populärt hotell i Pattaya den 18 augusti dök upp på Pattayas polisstation idag klockan 4:30 den 20 augusti 2018 för att framträda inför Pattaya-polisen och samarbeta med dem i en utredning angående en påstådd kränkande, vulgär och chockerande video som ägde rum vid evenemanget.

Maloney uppgav att han samarbetade fullt ut med polisen och händelsen som ägde rum på video, trots att han hade flera säkerhetsfunktioner, kameror och personal, ägde rum i ett avskilt hörn av poolen som inte sågs förrän filmen lades upp.

Han uppgav att han var personligen kränkt och upprörd över videon som ägde rum vid evenemanget, som har haft sju tidigare framgångsrika evenemang utan problem, och att han fullt ut skulle arbeta med Pattaya-polisen för att hitta individerna som var inblandade i dåderna. Han uppgav att han fann materialet vulgärt, stötande och mot bilden av Pattaya som är en familjevänlig semesterort. Han sade också att poolfesten var öppen för alla och var en inkluderande händelse och inte skulle tolerera sådant kränkande och vulgärt beteende.

Personen som lade upp videon har identifierats och uppmuntrats att ge sig in. Polisen säger att de vet vem personen är och om de inte överlämnar sig kommer de att åtalas i enlighet med lagens omfattning. Maloney sa att den här personen borde ha rapporterat problemet till ledningen och säkerheten i stället för att filma videon och göra ett inlägg i ett offentligt forum och sedan kunde de ha ringt till lämpliga myndigheter för att hantera situationen. Istället lades videon upp på sociala medier och kommer att möta hela omfattningen av databrottslagen, som kan bli upp till tio års fängelse.

Personerna i videon som filmar de, citat, vidriga och fruktansvärda handlingarna, har identifierats men inte lokaliserats och tros vara gömda eller försöka fly landet. Thailändska myndigheter uppmuntrar dem att lämna in sig för en offentlig ursäkt och att tala med dem om händelsen.

Vi kommer att hålla dig uppdaterad om denna historia.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/