Indian Tourist ramlar från sjätte våningen på hotellet, träffar trädet och överlever, säger att det var en olycka

Pattaya-

Den indiska turisten Charles Mahamai Mohan, 39, hade en hotellfest på rummet med cirka sju av sina vänner på hans hotellrumsbalkong tidigt på morgonen idag, den 24 augusti 2018, när han föll från sjätte våningen till marken nedanför.

Mr. Mohan, som var alert och medveten när polis och räddningsarbetare anlände, träffade ett träd på vägen ner vilket troligen räddade hans liv. Han krossade dock benet med tanke på fallhöjden som han anser sig ha tur. Hans vänner och han uppgav att de hade druckit och Mr. Mohan satt på balkongräcket. Han tappade balansen och ramlade till marken.

Hans vänner rusade till botten av hotellet och ringde räddningstjänsten med hjälp av hotellet som snabbt säkrade Mr. Mohan och förde honom till sjukhuset där han förväntas bli helt återställd.

Polisen pratade med hans vänner men fastställde att fallet var en olycka och det fanns inga tecken på en debatt eller argument som kunde ha orsakat fallet. Herr Mohan föreslog att andra turister inte skulle sitta på höga balkongräcken.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/