Pattayas vice borgmästare avgår av hälsoskäl, ersättare ska utses den 1 oktober

PATTAYA:–Pattayas vice borgmästare Bandit Kunnajukr har avgått med hänvisning till hälsoproblem.

Bandit meddelade borgmästaren Anan Charoenchasri skriftligen om sitt beslut den 10 augusti, och Anan accepterade det den 15 augusti. Stadshuset sa att en ersättare skulle utses 1 oktober.

Bandit, en tidigare befälhavare för provinspolisregion 2, utsågs av juntan i februari förra året. Han fick i uppdrag att övervaka fred och ordning, förebyggande av katastrofer, trafik och turism.

Herr Anan sa att Bandit berättade för honom förra året att han bara hade för avsikt att arbeta som vice borgmästare i ett år. Borgmästaren sa att avgången inte kommer att ha någon inverkan på de projekt som Bandit övervakade.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/