Liten transformator exploderar i centrala Pattaya, brandmän reagerar snabbt, inga skador

Pattaya-

Klockan 2:30 i morse, den 25 augusti 2018, framför en kinesisk restaurang och bildelsaffär, exploderade en transformator och fick stolpen och kommunikationsledningarna att sätta i brand.

Åskådare ringde till den lokala brandkåren som svarade inom några minuter och kunde snabbt släcka branden innan det uppstod materiella skador.

Ett vittne uppgav att de gick i närheten när de hörde ett högt poppande ljud och stolpen och vajrarna sattes i brand.

Ledningarna som påverkades var, lyckligtvis, inte huvudkraftledningar och var endast kommunikations- och telefonledningar.

Brandinspektörer uppgav att den senaste nederbörden hade orsakat skador på lådan och kablar och hade orsakat branden.

Det uppstod inga personskador eller materiella skador förutom kablarna. Kablarna ska lagas i eftermiddag av elbolaget och lådan besiktigas och bytas ut.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/