Tredje person faller från rum på högre våning på en dag, överlever

Pattaya-Sawang Boriboon Rescue Center kallades till Soi 73 utanför Sukhumvit Highway i går eftermiddag för att hitta en medvetslös flicka som hade fallit från sitt rum på 4:e våningen i en byggnad i Soi.

Detta var den tredje personen som hade ramlat från sitt rum på mindre än cirka 12 timmar, de två föregående var en indisk turist och en thailändsk man som försökte nå sin pojkväns lägenhet via balkongen. Vi rapporterade om båda dessa artiklar igår.

Chockade åskådare förklarade att de hörde ett högt ljud av att något ramlade ner och de såg flickan på marken täckt av blod och medvetslös.

Räddningsteamet och ambulanspersonal gav första hjälpen till flickan som hade massiva sår i nacken, axeln och vänster ben. Hon skickades till Pattaya City Hospital i Soi Buakhao i södra Pattaya. Polisen kommer nu att utreda det här fallet och prata med flickan när hon har återhämtat sig från sina skador för att ta reda på sanningen bakom orsaken till händelsen.

Det fanns ingen annan i hennes rum och dörren var låst.

KÄLLAPattaya människor
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/