Berusad bilförare träffar thailändsk kvinna på motorcykel, försöker springa på Soi 6.

Klockan 5:00 i morse, den 26 augusti 2018, körde Shreeporn Boonsong, 19 år gammal, hem från jobbet när en berusad förare plöjde in i hennes motorcykel i hög hastighet på Second Road, skadade henne och bröt hennes ben.

  Boonsong, som bar hjälm och var nykter, fick hjälp av vittnen som sprang över gatan för att hjälpa henne. Hade hon inte haft hjälm hade räddningstjänsten sagt att hennes skador kunde ha varit mycket allvarligare.

  Föraren av bilen, en grå Mitsubishi, var 32-åriga Arisa Klangprai som flydde från platsen och försökte fly nerför Soi Six. Men Ms Klangprai var så berusad att hon kraschade nära slutet av soi och kunde inte få bilen i rörelse innan myndigheterna anlände.

  Arisa samarbetade inte med polisen och var kraftigt berusad, kunde knappt gå. Hon gnällde mot polisen och sa, citat, att hon inte brydde sig om flickan hon hade skadat eller andra människor i området. Polisen brydde sig dock ganska mycket och grep henne. Hon kommer att åtalas för flera fall av påkörning, materiella skador och rattfylleri. Hon kommer att hållas häktad under helgen tills hon ställs inför rätta måndag morgon.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/