En annan distraherad förare kraschar med dotter efter att ha försökt plocka upp skon

Pattaya-

  I den tredje olyckan i går kväll, tidigt på morgonen den 28 augusti, kraschade en motorcykel med en man och hans unga dotter i Soi Sukhimvit 53 och orsakade lättare skador.

  Mannen, Chakkitti Sawai, 20 år gammal, fick skador på höger fot och ben och fördes till sjukhus. Hans dotter, namnet undanhållet, var oskadd men var i chock och fördes med sin pappa till sjukhuset. 

  Mr. Chakkitti uppgav att han var på väg hem med sin dotter på sin Honda Wave när hans döttrars sandal ramlade av. Han svängde runt för att plocka upp skon men tappade kontrollen och kraschade. Det framgick av hans uttalanden att han försökte plocka upp skon, som var en sandal på 40 baht, samtidigt som han försökte köra mot att stanna, parkera och hämta föremålet.

  Det är okänt om han kommer att åtalas. Polisen kommer också att undersöka CC-tv på platsen. Motorcykeln skadades endast lindrigt i händelsen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/