Distraherad koreansk förare på telefonen slår in i träden på Jomtien Beach

Pattaya-

  Klockan 11:00 i går kväll, den 27 augusti 2018, tappade en distraherad koreansk expat, Kim Dongbae, 49 år gammal, kontrollen över sitt fordon och kraschade in i ett träd i Jomtien nära Lumpini Condo.

  Lyckligtvis var det inga skador förutom trädet och några mindre skador på Mr. Kims fordon.

  Mr Kim väntade på polisen och erkände för dem att han hade pratat i telefon med sin flickvän när han tappade den av misstag. Han böjde sig fram för att ta upp sin telefon och tappade kontrollen över bilen och smällde in i trädet. Han bad om ursäkt för händelsen och för att han blivit distraherad.

  Det är okänt om Kim kommer att bli åtalad för händelsen. Han var inte berusad, uppger polisen till The Pattaya News.

  Det stackars trädet överlevde dock inte händelsen.

  

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/