Motorcykelolycka skadade två i Pattaya

  Under de tidiga morgontimmarna den 28 augusti 2018 informerades våra reportrar och polisförmedlare om en motorcykelolycka som involverade två motorcyklar i centrala Pattaya.

  Vid ankomsten till platsen låg en oidentifierad thailändsk man, cirka 40-50 år gammal, orörlig mitt på vägen omgiven av en folkmassa. Hans motorcykel, en blå Honda Zoom, låg i närheten. Räddningspersonal och polis hjälpte till att säkra den skadade mannen som skadades allvarligt och transportera honom till sjukhus. Hans nuvarande tillstånd är fortfarande allvarligt. Han bar inte hjälm.

  Föraren av den andra motorcykeln, Mr. Boonmee Boonyaiyai, 19 år gammal, skadades inte och bar hjälm. Han hade väntat på att polis och tjänstemän skulle komma. Hans yngre bror, som inte namngavs på grund av sin ålder, hade skador på benet och fördes också till sjukhus.

  Mr Boonmee uppgav för Pattaya News att han körde hem med sina två bröder (den andra brodern var också oskadad) när föraren av den andra motorcykeln skar sig framför honom och orsakade olyckan, vilket fick båda motorcyklarna att krocka.

  Polisen kommer att undersöka CC-bilder för att fastställa vem som var felet.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/