Turist täckt av blod påståenden attackerades på en ölbar i Jomtien

Pattaya-

  I går kväll, den 30 augusti 2018, närmade sig den engelska turisten Vadim Vinograndov en turistpoliskontroll i Jomtien täckt av blod och verkade vara kraftigt berusad.

  Vittnen och polis uppger att han var mycket aggressiv och arg och hans misstänkta berusningsgrad gjorde det svårt att avgöra exakt vad som hade hänt.

  Mr. Vinograndov, som uppgav för polisen att han var, citat, från landet Gentlemen, England, sa att han hade druckit på en ölbar i Jomtien när en utlänning attackerade honom utan anledning med en ölflaska.

  Polisen samlade in några grundläggande detaljer och har hållit tillbaka namnet på baren vid denna tidpunkt. De har inte identifierat den förmodade andra inblandade utlänningen. De uppgav till Pattaya News att de inte fullt ut tror på Mr. Vinograndovs påstående att han attackerades utan anledning medan han satt ensam och skötte sina egna affärer baserat på hans aggressiva uppträdande och nivå av berusning.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/