Video: Arg skåpbilschaufför utskäller turist som artigt bad honom att sakta ner från 130 KPH

En minibussförare har fångats på kameran och skakat en utländsk turist som klagade på hans farliga körning.

Händelsen, vars bilder delades till Facebook, inträffade när utlänningen sa att mannen körde för fort och sade till honom artigt att sakta ner under resan från Surat Thani till Phuket.

https://video.sanook.com/player/1319877/

Ett foto delat av Sanook News visade skåpbilens hastighetsmätare vid 130 km/h.

Under resan ska den utländska turisten ha sagt till föraren av minibilen att sakta ner eftersom en olycka kan inträffa.

Men istället för att försöka köra säkert, ansvarsfullt och inom den lagliga hastighetsgränsen, stoppade föraren fordonet och startade en arg tirad mot utlänningen.

"Om du är rädd för att dö, varför kliver du inte av?", sa dykaren.

"Thaifolket oroar sig inte (om att dö), varför är du rädd?", tillade han.

Konfrontationen slutade när en annan passagerare ingrep och föraren fortsatte färden.

Men många av de thailändska passagerarna klagade också på att föraren var oförskämd, dåligt uppförande och hade debiterats 150 baht för mycket för resan.

Människor som kommenterade på sociala medier kritiserade starkt föraren och sa att departementet för landtransporter måste göra mer åt oseriösa minibussförare.

Andra sa att bilderna kommer att förstöra bilden av Thailand, särskilt bland turister.

Förarens namn har inte identifierats i nuläget, men lokala tjänstemän där minivanen är licensierad uppgav till media att de undersöker händelsen.

Prenumerera
KÄLLASanook nyheter
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/