Två ladyboys greps efter att ha fått en brittisk turist på Walking Street i södra Pattaya

Pattaya-

Måndagskvällen den 3 september 2018 arresterade Pattaya-polisen två transvestit-ladyboys som anklagades för att ha stulit en brittisk turist på den populära Walking Street i södra Pattaya.

Den brittiske turisten James Mason, 31 år gammal, uppgav att han var på den populära gatan under de tidiga kvällstimmarna den 31 augusti runt 7:00 när två transvestiter kom fram till honom för att chatta.

Transvestiterna, Tipakorn Surintham och Banchong Jantawong, båda 33 år gamla, som har gripits FEMTON GÅNGER tidigare för fickstölder enligt polistjänstemän, fick ficktjuvar hans kontanter, totalt 4000 baht och hans kreditkort.

Kort därefter använde de hans kreditkort för att köpa varor för 120,000 XNUMX thailändska baht på ett närliggande populärt köpcentrum. Mr. Mason fick ett meddelande till sin mobiltelefon som informerade honom om köpet och vid vilken tidpunkt han upptäckte att han hade blivit ficktjuvar.

Polisen använde CC-filmer för att identifiera de personer som de uppgav att de är mycket bekanta med. Det är okänt vilken nivå av straff de kommer att möta.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/