Video: Skaldjursrestaurang i Chonburi med dansare i Go-Go-stil hotas av att stängas av guvernör

Chonburi-

Guvernören i Chonburi-provinsen har beordrat en inspektion av en fisk- och skaldjursrestaurang i Sriracha-distriktet efter att en video med sexiga dansare på anläggningen blev viral.

Film tagna på Bor Tok Gung SS Bor Win, en restaurang där du väljer din egen skaldjur från en stor pool genom att fiska efter den, visar flera kvinnor i avslöjande shorts och skjortor som dansar på ett bord medan kunderna – inklusive en familj med ett litet barn – titta på när de samlas runt skaldjurspoolen och fiskar till sin middag.

Chonburis guvernör Pattaratorn Tianchai har bett distriktets tjänstemän att inspektera restaurangen i fråga.

Han uppgav att den sexiga dansen anses vara offentlig obscenitet och inte bör hållas i en anläggning som registrerar sig som en restaurang. Han sade också att thailändare såväl som turister tycker att denna sorts beteende är "äckligt" och "stötande" och att det inte är den rätta bilden för Chonburi-området och inte heller speglar värderingarna i det större Pattaya-området.

Videon har delats på Facebook nästan en halv miljon gånger och har blivit viral i sociala medier. Kommentarer på sociala medier från thailändska lokalbefolkningen är upprörda och säger mest att detta inte är Thailand och inte reflekterar Chonburi och Pattaya.

Videon, som enligt guvernören är kränkande och äcklig och mot thailändska värderingar, finns nedan. Titta på egen risk.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/