35-årig thailändsk man knivhuggen i Naklua efter verbalt argument

Pattaya-

En 35-årig thailändsk man, Mr. Suthee Koan, knivhöggs flera gånger i sin högra hand av en thailändsk kvinna som inte har identifierats och flydde från platsen vid 10:30 fredagen den 7 september i en thailändsk bostadsby i Naklua .

Herr Koan uppgav för Pattayas polis och räddningspersonal att han hamnade i vad han uppgav var ett mindre verbalt bråk med kvinnan framför hans hem. Kvinnan svarade med att dra fram en kniv och hugga honom flera gånger i hans högra hand. Hon flydde sedan området innan räddningspersonal och polis anlände. Herr Koan och andra invånare som bevittnade attacken uppgav att de inte kände igen kvinnan.

Mr. Koan fick akut behandling på platsen eftersom han blödde kraftigt från sin hand och fördes till sjukhuset för akut operation. Polisen undersöker händelsen och försöker lokalisera kvinnan, som tros vara en thailändsk kvinna i trettioårsåldern.

Vi kommer att ge ytterligare information allt eftersom utredningen fortsätter.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/