Gitarren "Legend" Lam Morrison träffar fotgängare på väg till jobbet

Pattaya-

Den välkände lokala gitarristen Lam Morrison, 74 år gammal, var inblandad i en olycka där han träffade en fotgängare i sin bil på väg till en spelning i södra Pattaya lördagskvällen den 8 september.

Hans svarta BMW 325i fick en kraftigt sprucken vindruta från olyckan.

Fotgängaren, Loppraphan Sariphim, 40, ådrog sig en huvudskada och skador på höger ben. Hon fördes till sjukhus efter olyckan.

Mr. Morrison samarbetade fullt ut med polis och tjänstemän på olycksplatsen. Det var oklart var felet låg i händelsen. Mr. Morrison hävdar att hon sprang ut framför honom utan förvarning och Ms Sariphim har hittills avböjt att göra ett offentligt uttalande.

Polisen kommer att granska CCTV i korsningen där olyckan ägde rum och avgöra om de kommer att väcka åtal.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/