Lokal expat-invånare söker hjälp med att identifiera fräck hemtjuv, belöning erbjuds

Pattaya-

Herr Alex Swenson, bosatt i Suksubai Villas i Pattaya-området, har delat denna bild av en oidentifierad man, som tros vara en thailändsk medborgare som fångades på sitt hemövervakningssystem när han rånade bostaden. Mr Swenson uppger att 70,000 XNUMX baht togs från bostaden. Herr Swenson var hemma vid rånet och tittade på tv i sovrummet, vilket kan ses med en stängd dörr i bildens vänstra hörn men hörde ingenting. Mannen var in och ut inom några minuter men verkade inte ha bråttom.

Mr. Swenson informerade The Pattaya News att Suksubai Villas har varit offer för hemrån i flera månader nu och flera invånare, inklusive han själv, har blivit utsatta för mål. Det tros vara samma person som syns på bilden.

Han har redan kontaktat Pattaya-polisen som hjälper till, men han erbjuder 20,000 XNUMX baht till all information som leder till gripandet av tjuven.

Om du känner igen den här personen eller har några tips vänligen kontakta Mr. Swenson direkt på Facebook. https://www.facebook.com/alex.swenson.792

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/