Pattaya City Police arrangerar en träningssimulering för bankrån

Pattaya-

Leds av polisgeneral Somkanoe, biträdande chef för Pattayas polisstation, utbildade Pattaya-polisen idag i hur man hanterar ett potentiellt bankrån i staden.

Den fullständiga simuleringen involverade tre thailändska brottslingar som rånade en lokal bank där de anlände på två motorcyklar med helhjälmar för att dölja sin identitet. En av männen tog en gisslan medan de andra två männen tömde kassaapparaterna och försökte komma åt valvet. Alla tre männen i simuleringen hade handeldvapen.

Pattaya City Polices specialinsatsteam var det primära lagets träning under övningen där de enligt evenemangets arrangör lyckades komma fram inom två minuter och framgångsrikt hantera situationen. Pattaya City Polices svarsgrupp lyckades rädda gisslan och arrestera alla tre männen utan några civila offer.

Förutom bankrånssimuleringen erbjöd polisen utbildningshjälp till lokal bankpersonal om vad man ska göra under ett bankrån och hur man hanterar situationen utan skada eller förlust av liv.

 

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/