Fransk expat hittades hängande i sitt hem i Pattaya-området efter uppbrottet med thailändsk flickvän

Pattaya-

En 45-årig fransk expat, Mr. Olivier Sam, hittades hängande i går morse, onsdagen den 19 september, från en nylonsnöre från takfoten i sitt hem i Pattaya-området.

Hans flickvän, 23-åriga Natthanat Surarat, berättade för polistjänstemän och reportrar att paret hade varit tillsammans i två år och bott tillsammans i hemmet. Hon sa på tisdagskvällen den 18 september att de hade det senaste i en rad verbala argument och bestämde sig för att skiljas. Hon sa att han gick med på att gå på morgonen och hon sa att han sov på soffan medan hon sov i sovrummet.

Den morgonen vaknade hon och upptäckte att han var borta. Hon antog att han hade lämnat som sagt men upptäckte till sin chock strax efter honom hängande från takbjälken på framsidan av hemmet. Ingen lapp lämnades kvar.

Polistjänstemän som undersökte platsen uppgav att det inte fanns några tecken på en kamp och att det verkade vara ett tydligt fall av självmord. Den franska ambassaden och hans anhöriga har informerats.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/