Ny 13 km cykelväg öppnar i Pattaya-området

En ny cykelväg har öppnats i Pattaya-området till stor fanfar från lokala turisttjänstemän. Rutten förbinder Sukhumvit Road (Route 3) med Route 331.

Denna cykelväg korsar en sträcka på 13.632 XNUMX km från början till slut.

Lokala vägar 1008,3020,5010 och 1003 har renoverats och förnyats till en total kostnad av nästan 145 miljoner baht. Renoveringen omfattade tydligt målade cykelvägar och skyltar som tydligt anger att cykelbanorna endast är för cyklar och inte motorcyklar eller andra fordon.

Det finns många attraktioner i området – särskilt tempel och Buddha-berget – som familjer bara älskar att besöka lokala turistmyndigheter och att de genom att öppna en familjevänlig cykelväg nu kan cykla genom de lokala attraktionerna om de väljer.

Direktören för avdelningen för landsbygdsvägar Phisit Jitwiriyawasin hyllade sin nya cykelväg och förbättringar av vägen som en välsignelse för turismen och uppger att cyklister har letat efter sådana här rutter under en tid.

Kritiker på sociala medier uttrycker dock oro över att cykelbanorna tillämpas och anser att de kommer att användas av motorcyklar och matvagnar och de skyltar och policyer som potentiellt ignoreras av lokalbefolkningen.

Prenumerera
KÄLLAManager online
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/