Video: Indisk turist har biten underläppen av thailändsk kvinna under bråk på disco

Pattaya-

Som vi rapporterade tidigare under dagen i våra sociala medier-flöden var en indisk turist, Shashank Agarwal, 30, inblandad i ett bråk på en nattklubb där hans underläpp blev våldsamt biten av en thailändsk kvinna.

Kvinnan, Sukanya Pafaek, 38, uppger att Agarwal, som var kraftigt berusad, gick fram till henne och flera vänner på Tony's Indian Disco klockan 4:00 under de tidiga timmarna den 20 september och famlade och tog tag i dem utan deras samtycke. . Hon bad honom flera gånger att gå bort och hon sa att han vägrade göra det, tog tag i hennes arm och försökte kyssa henne med våld. Hon uppgav för polisen och våra reportrar att hon vid det här laget var rädd för mannen och attackerade honom, bet honom i underläppen och orsakade betydande skada.

Agarwal, som behandlades av ambulanspersonal på platsen och fördes till sjukhuset efter händelsen, berättade för den lokala polisen att han skötte sig själv och inte gjorde något fel när den thailändska kvinnan attackerade honom direkt och bet honom i läppen. Vittnen på platsen och behandlande ambulanspersonal bekräftade att Agarwal var kraftigt berusad och i ett tillstånd av chock. Polisen kommer att vänta tills han nyktrar till på sjukhuset och vårdas för sina sår för ett fullständigt uttalande.

Polisen kommer också att granska CCTV-bilder av händelsen innan de beslutar om de kommer att väcka åtal. Vid denna tidpunkt har Pafaek släppts efter eget erkännande.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/