74-årig saudiarabisk turist svimmar framför hotellet och dör

Pattaya-

Klockan 6:30 i morse, den 21 september 2018, svimmade en 74-årig saudiarabisk turist, herr ALSALAMAH NASSER ABDULRAHMAN, på gatan framför Dee House Hotel på Soi 17 i södra Pattaya.

Miss Araya Kanying Yuen, 27 år gammal, hade varit på väg in på hotellet när hon såg mannen kollapsa. Hon och några thailändska motorcykelförare försökte hjälpa mannen men han svarade inte så de ringde räddningstjänsten.

Tyvärr kunde de inte rädda mannens liv.

Motorcykeltaxichaufförer i området berättade att de hade sett mannen dricka kraftigt tidigare ensam högst upp på gatan. Tjänstemän uppgav dock att det är för tidigt att fastställa den exakta dödsorsaken. Han var inte bosatt på hotellet där han gick bort på gatan. Han hade varit på semester i flera dagar enligt sitt pass och VISA. Ambassaden och anhöriga har informerats.

Redaktörens anteckning: Vi hade tidigare rapporterat att mannen var från Iran. Den informationen var felaktig.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/