Man och hustru knarklangare tillfångatagna i Pattaya-området

Huay Yai-

Den 20 september 2018, klockan 9:00, slog Banglamung-tjänstemän och polis till en liten lägenhet belägen på Moo 4 i Huay Yai efter att en utredning hade lett till att de kom till adressen under veckan innan.

Flera tonåringar så unga som 13 år gamla upptäcktes nyligen i området för att ha Yabba-tabletter (Meth.). Polisens utredare fastställde att källan till tabletterna var man och hustru Sarutma och Prasit Thaisit.

Polisen observerade adressen under en tid och observerade flera unga tonåringar komma och gå från lägenheten under en period av några timmar. Polisen bestämde sig för att göra en razzia i lägenheten och upptäckte totalt 296 Yabba-piller. De upptäckte också en kristallform av meth i Sarutmas behå.

Sarutma hävdade för polisen att alla droger var hennes och att hennes man, Prasit, inte var inblandad eller ansvarig. Polisen trodde dock inte på detta uttalande och grep båda personerna misstänkta för narkotika. Paret kommer att hållas i Pattayas häktningsfängelse i väntan på rättegång.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/