Thailändsk man mördad på sin födelsedag efter att han flirtat med sin väns fru

Pattaya-

Den 20 september 2018, klockan 8, informerades Banglamung-områdets polis om ett mord som ägde rum i ett hem på Moo 00, Nongprue, Banglamung.

Vid ankomsten upptäckte polisen och våra reportrar den nyligen avlidna kroppen av Prapin Wongsawanichkit, 46. Dessutom var ägaren av huset och hans fru, Mr. Nimit Khunmai, 42, också närvarande och hade väntat på att polisen skulle komma. Namnet på Mr. Khunmais fru var inte tillgängligt vid presstillfället. Både Mr. Khunmai och hans fru var kraftigt berusade och polisen observerade en färdig flaska Sangsom Rum på vardagsrumsbordet.

Mr. Khunmais fru berättade för tjänstemän och pressen att Mr. Prapin hade firat sin födelsedag idag och hade kommit över för en liten födelsedagssammankomst med paret. De hade varit vänner i många år, konstaterade hon. Men hon säger att när Prapin blev full började han flirta med henne vilket gjorde hennes man arg. Hon uppgav att hennes man i ett berusad raseri tog en kniv från köket och knivhögg Prapin till döds för den påstådda flirten.

Prapin var för berusad för att svara på frågor och greps anklagad för mord. Hans fru greps vid denna tidpunkt medan polisen utreder händelsen.

 

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/