27-årig thailändsk man dödad med tåg i Pattaya-området

Pattaya-

En 27-årig thailändsk man, Chan Promma, hittades avliden på en uppsättning tågspår i Chonburi-området vid 5:00 i eftermiddags. Detta var den andra thailändska mannen som blev påkörd av ett tåg på samma spåravsnitt inom en vecka, den andra mannen överlevde som vi rapporterade om tidigare under veckan.

Kroppen upptäcktes av en thailändsk kvinna ute på en promenad i området. Polis och räddningspersonal uppskattade att Promma hade varit död i cirka 6 timmar.

Polisen kommer att utreda händelsen för att fastställa om det rörde sig om en olycka eller eventuellt självmord. De kommer också att tala med konduktören för tåget personligen. Konduktören uppges inte ha märkt något direkt under sitt skift.

 

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/