Expedia samarbetar med thailändska myndigheter för att utöka lagliga hotellannonser i Thailand för att främja turism

Expedia Group har slagit sig ihop med den thailändska regeringen i ett program för att utöka landets turistmarknad genom att skicka utländska turister bortom landets främsta turistattraktioner.

Eftersom färre hotell utanför Thailands storstäder Bangkok och Phuket är listade online, vågar utländska turister knappast utanför Thailands främsta turistattraktioner till mindre kända men lika spännande attraktioner. Det vill Expedia ändra på. I samarbete med Thailands turistbyrå har Expedia gått med på att hjälpa hotell i 55 mindre thailändska städer att lista på sin plattform och öka deras globala exponering, Nikkei Asian Review rapporter.

Dessutom är den thailändska regeringen helt ombord eftersom de vill främja lagliga hotell som följer 2004 års hotelllag. Under de senaste månaderna har den thailändska regeringen upprätthållit hotelllagen och har upprätthållit regler och förordningar mot tusentals pensionat, villor, boutiquehotell och lägenheter som erbjuder dagliga och veckovisa uthyrningar utan laglig hotelllicens. Denna tillämpning har dock gjort det svårt för turister att hitta lagligt boende i några av de mindre städerna och provinserna. Regeringstjänstemän uppger att ungefär 70 % av de nuvarande rummen som finns tillgängliga i landet strider mot thailändsk lag.

Expedia och den thailändska regeringen hoppas att ge en laglig och synlig bild av tillgängliga hotell i Thailand, det kommer att bidra till att höja turistprofilen samt fortsätta tillslaget mot illegala hotell och Airbnb som är förbjudet i Thailand.

 

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/