Äldre japansk man greps i Pattaya för sex med en 13-årig flicka

Pattaya-

En 71-årig japansk man, Hiroyuki Nakashima, greps i sin lägenhet måndagen den 1 oktober denna vecka i Pattaya för att ha köpt sex med minderåriga flickor efter tips från sina grannar.

Nakashima, vars rum innehöll sexleksaker och dolda kameror, erkände att han gillade minderåriga flickor och hade verkat i Pattaya-området under en tid. Han identifierade också den thailändska kvinnan som försåg hans flickor, Ployphan Muangdit, 20, som greps tisdagen den 2 oktober efter en omfattande sökning.

Polisen beslagtog dussintals videor och bevis från Nakashimas lägenhet och han kommer att åtalas i enlighet med lagens omfattning, liksom Muangdit.

 

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/