Biträdande borgmästare besöker lokala Jomtien-stränder och uppmuntrar turister att komma och bada

Jomtien-

Vice borgmästaren, Mr. Boonsart Sawat, tog lokala reportrar och nyhetsorganisationer på en rundtur på Jomtien-områdets stränder idag, den 16 oktober 2018.

Han uppgav att han ville visa turister och lokala medier att vattnet och stranden trots negativa rapporter i media var rent och stämningen perfekt för turister som ville njuta av en vacker semester.

Han påpekade för pressen att flera turister, inklusive barn, glatt simmade i vad som verkade vara klart och skräpfritt vatten. Han påpekade också att det inte fanns några tecken på skräp eller nedskräpning på stranden och att det nya programmet för böter och information om att inte skräpa ner eller röka på stranden fungerade.

Han sade att alla turister borde komma och koppla av på områdets lokala stränder och uppmuntrade dem att komma och se själva.

Redaktörens notering: Stränderna som valts ut för att besökas var valet av vice borgmästaren. Förfrågningar om att besöka och besöka andra stränder i området som nyligen har varit i pressen för potentiellt avfall och osäkra förhållanden avslogs.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/