Helgen ser en stor ökning av turister på Koh Larn, turistpolisen hjälper turister på piren hela helgen

Pattaya-

Den här helgen var en lång offentlig firande av årsdagen av Hans Majestät Kungens död och som ett resultat tog många turister tillfället i akt att besöka Koh Larn.

Turistpolisen hjälpte till hela helgen vid Bali Hai Pier och hjälpte den ökade mängden turister, både thailändska och utlänningar, att kliva av och på båtar och ge hjälp med problem som värmeutmattning och turister som var förvirrade eller förlorade.

Turistpolisen uppgav till The Pattaya News att över 21,935 XNUMX personer tog färjan till Koh Larn under semesterhelgen. Stränderna var fulla och med hjälp av turistpolisen kunde de med glädje meddela att det inte var några större problem eller brott som ägde rum.

Dessutom verkade det som att staden och personalen förutsåg den högre efterfrågan från turister i förväg och inga synliga tecken på skräp, sopor eller nedskräpning kunde ses på de natursköna och populära stränderna på Koh Larn under helgen.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/