Apple öppnar den första officiella butiken i Thailand i Bangkok den 10 november i år

Apples första butik i Thailand är planerad att öppna den 10 november i Bangkok på Iconsiam.

Apple Thailand bekräftade datumet i ett uttalande torsdagen den 25 oktober 2018 i Bangkok.

Företaget sa att butiken vid floden kunde ge inspiration för många människor att lära sig om teknik.

Förutom att sälja Apple-produkter kommer butiken också att ha en Genius Bar för att ge hjälp till Apple-användare angående tjänster och mjukvara.

Apple Thailand sa att skolresor är välkomna i butiken.

Apple Thailand tillade också att personalen i butiken kommer att vara redo att hjälpa användare att få igång sina produkter och att det också kommer att finnas ett team av experter för att ge råd om affärslösningar för företag.

KÄLLAApple Thailand
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/