Libanesisk turist knivhögg i Pattaya under nattens gräl med två thailändska män

Pattaya-

En libanesisk turist, Mr. Mohamed El Wazzi, 29 år gammal, knivhöggs i den vänstra sidan av sin kropp i går kväll under de tidiga timmarna den 27 oktober 2018 klockan 2 framför en Family Mart i Pattaya efter en dispyt med två thailändska män.

Herr Wazzi, som verkade ha druckit mycket, fördes till ett lokalt sjukhus för behandling. Knivsåret hade lyckligtvis undvikit att orsaka honom några betydande långtidsskador.

Vittnen uppgav att herr Wazzi handlade i Family Mart när han fick itill en muntlig dispyt med de två thailändska männen. Blandade rapporter sa att de thailändska männen kom till Family Mart och skrek på Mr Wazzi och sa att han välte deras motorcykel utanför berusad och krävde en ursäkt på engelska och Mr Wazzi vägrade.

 När Mr Wazzi lämnade butiken krävde de thailändska männen återigen en ursäkt och när Mr Wazzi vägrade ännu en gång hamnade de i ett fysiskt bråk. Mr Wazzi, som är mycket större än de båda thailändska männen började övermanna dem enligt vittnen. Vid det här laget tog en thailändsk man bort en kniv och högg honom och de flydde på en motorcykel.

Herr Wazzi var omtumlad, berusad och osammanhängande och kunde inte ge sin version av händelserna vid tidpunkten för händelsen. Polisen kommer att granska CCTV och prata med herr Wazzi i dag när han återhämtar sig på sjukhuset.

Vi här på The Pattaya News kommer att ge ytterligare uppdateringar när de kommer in på den här historien.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/