Pattaya-färjan till Hua Hin öppnar igen efter nästan två månaders stängning

Pattaya-

Färjan till Hua Hin från Bali Hai Pier har öppnat igen den 1 november 2018 efter nästan två månaders stängning. Entreprenören bakom färjan, Royal Passenger Lines, uppgav att stängningen berodde på regnperioden och farliga förhållanden på vattnet.

Turistmyndighetens tjänstemän uppgav dock att problemet inte var vädret utan nedgången hos kunderna på grund av bristande marknadsföring från entreprenörens sida. Royal Passenger Lines medgav inte detta, men har uppgett att de tillsammans med återöppningen har startat en marknadsföringskampanj på Facebook och kommer att arbeta med lokala turistbyråer för att marknadsföra färjan.

Reportrar, inklusive från The Pattaya News, bjöds in till dagens mjuka öppning/relansering. Det ursprungliga datumet för öppning tillkännagavs den 17 november, men tjänstemän från Royal Passenger Lines uppgav att de är redo för affärer nu. Ungefär femtio passagerare väntade och var redo för 1:00-färjan till Hua Hin.

Färjan avgår dagligen kl. 1:00 för närvarande, biljetter kan köpas direkt på Bali Hai Pier. Priset är 1250 baht för en ekonomistol, 1550 baht för affärer med bekvämare säten och ytterligare bekvämligheter och 14,000 XNUMX baht från och med ett slutet VIP-rum. Restiden är ungefär två timmar.

Biljetter kan köpas upp till en timme före avgång.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/