Lokala invånare i Pattaya gör offentliga klagomål om att karaoke bryter mot thailändsk lag

Pattaya-

Pattaya News kontaktades i morse den 5 november 2018, runt 9:00, tillsammans med annan lokal press, angående ett klagomål från Mrs. Naruemol Khamla, 60 år gammal, en långvarig bosatt i ett thailändskt samhälle nära 3rd road nära centrala Pattaya. Invånarnas gemenskap har hem och lägenheter bakom en karaoke, kallad Fahrenheit på engelska. Pattaya News besökte platsen, som var stängd när vi anlände runt 10:00, med fru Khamla.

På bilden-Mrs. Naruemol Khamla, 60, oroade sig av lokalinvånare i Pattaya.

Fru Khamla uppger Karaoke är öppet till 8:00 varje dag mot thailändsk lag, spränger hög musik och häller ut berusade lokalbefolkningen och turister på gatorna i det lilla samhället. Hon uppger att berusade besökare har orsakat egendomsskador och trakasserat barn som går i skolan. Hon sa att detta har pågått i cirka sju månader och nyligen har nått en kokpunkt.

Hon säger att ägarna till Karaoke har skrämt andra invånare att inte klaga, men hon är inte rädd för att bli offentlig. Hon uppger att klagomålen har lämnats till de lokala myndigheterna, men hittills har det inte funnits någon rättslig efterlevnad av karaoke. Hon hoppas att tjänstemän genom att gå till de lokala medierna kommer att undersöka klagomålen från de berörda invånarna.

Ägarna till Karaoke har avböjt kommentarer i nuläget.

Pattaya News kommer att ge ytterligare uppdateringar när vi får dem från Karaoke och lokala tjänstemän.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/