Lokal DJ från South Pattaya mördar sin flickvän och tar sedan livet av sig under vårdnaden om en femårig son

Pattaya-

En discjockey från South Pattaya mördade sin flickvän innan han vände en pistol mot sig själv i ett radhus i Pattaya den 9 november 2018 under de tidiga morgontimmarna.

Nong Prue Polis och kriminaltekniska team tog sig in i ett låst sovrum på andra våningen i Pattha Estate efter att grannar hört tre skott och ett skrik och de ringde polisen.

En avliden man låg ovanpå en död kvinna.

Hon var 32 år gammal Jirawan eller "Dao" Abdulmajid och hade blivit skjuten en gång i ryggen och en gång i nacken.

Han var Thanet eller "Ton" Khamdaeng, 46 år, som hade en skottskada i huvudet. Han var ganska välkänd på den lokala thailändska DJ-kretsen i Pattaya.

En nära vän som heter Chanasin, 50, sa att han hade pratat med Ton klockan 3:XNUMX via Line-applikationen. Han hade beskrivit många problem han stod inför, inklusive vården av sin femårige son. Chanasin uppgav för pressen att paret hade haft flera problem och övervägde att göra slut. Chanasin uppgav att det verkade som argumentet handlade om vårdnaden och vem som skulle ta hand om den femårige sonen.

Ton hade dock inte nämnt att han övervägde självmord. Det är okänt om droger eller sprit var inblandade i bråket. Den tidigare nämnda sonen bodde hos en släkting vid tidpunkten för bråket och var inte hemma.

Nu lämnas sonen utan föräldrar efter den tragiska situationen. Anhöriga tar hand om sonen i nuläget.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/