Berusad ryss stoppas av lokalbefolkningen från att fly från påkörning

Pattaya-

Som ursprungligen rapporterades i vår thailändska version av nyheterna försökte en berusad rysk turist fly från en olycksplats i området Walking Street i slutet av Soi Diamond på Second Road tidigt på fredagsmorgonen den 16 november 2018. 

 Kolarov Aleksey Petrov, 36, satt bakom ratten på en svart Nissan när överstelöjtnant Attarot Krongrat från Pattaya-polisen kom till platsen.

 Han vägrade först att gå ur sin bil och vägrade prata med polisen. En översättare togs till platsen som lyckades lugna ner Petrov och få honom att kliva ur sitt fordon.

 Vittnen på platsen uppgav att Petrov verkade vara mycket berusad och knappt kunde gå eller tala. Han testades av polis på olycksplatsen. Polisen uppgav att han var över den lagliga gränsen men angav inte det exakta beloppet.

 Herr Petrov hade träffat en annan utlänning som var på en Honda Click-motorcykel. Vittnen sa att cykeln var parkerad vid tillfället och att den andra utlänningen, som inte var identifierad, hade suttit på sin motorcykel och pratat med en vän när Mr. Petrov slog honom.

 Cykelföraren hittades med huvudtrauma mitt på vägen efter att ha kastats en bra bit och behandlades av Sawang Boriboon-läkare på platsen.

 Händelsen inträffade vid 5-tiden. Herr Petrov hade försökt köra iväg men stoppades från att göra det av allmänheten på platsen, inklusive lokala taximotorcykelförare som blockerade honom från att köra iväg. Herr Petrov arresterades och fördes till polisstationen för att åtalas.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/