Jet Ski World Cup träffar Pattaya-området 6 december till 9 december

Det är den tiden på året igen för en av Pattayas mest spännande händelser.

Jetski World cup, med förare från dussintals länder, går till Jomtien Beach den 6 december till 9 december.

Eventet kommer att innehålla flera lopp, den populära freestyle-stunttävlingen, en bikinitävling, en gatumarknad i Jomtien Beach och mycket mer.

Biljetter till de bästa sittplatserna finns nu på Jetski-worldcup.com.

Vi har bifogat schemat för evenemanget.

Jet Ski World Cup 2018 Schema

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/