Pattaya Police uppgraderar Thappraya Road Police Booth för 200,000 XNUMX baht

PATTAYA: – Den nationella polisstyrelsen godkände utgifterna på 200,000 XNUMX baht för att uppgradera Thapprayas polisbås för att öka effektiviteten och stödja patrulltjänstemän enligt Pattayas polisavdelning.

 

Pattayas polischef, Pol. Överste Apichai Krobpech och Pattayas turistpolisavdelnings befälhavare, Pol. Överstelöjtnant Piyapong Ensarn klippte bandet på den renoverade montern vid Sor Tor Ro-korsningen på Pratamnak Hill den här veckan.

 

Fixningar gjordes i tak, kakel, badrum och landskapsarkitektur. Montern hjälper turister med rutininformation och låter brottsoffer göra anmälningar.

 

Det kommer att vara tre poliser i tjänst dagligen i 12-timmarsskift. Dessutom sa polistjänstemännen att polisbåset kommer att vara en rastplats för patrullpoliser och brottsbekämpande poliser och som en del av renoveringen inkluderar ett bekvämt område och pausrum för de upptagna Pattaya-officerarna.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/