Oljelastbil kolliderar med parkerad Pepsi-lastbil vid bensinstationen, föraren dödades

Rayong-

Den 20 november 2018, runt klockan 2 kolliderade en 00-hjulig oljebil ägd av företaget Hino med en parkerad 10-hjulig Pepsi-lastbil vid en bensinstation belägen på Highway Number 18 vid infarten till Rayong 36. Kraschen ägde rum under ett kraftigt regnväder som begränsade sikten. Vittnen uppgav att den parkerade Pepsi-lastbilen hade blinkers som blinkade ordentligt.

Föraren av oljebilen, Mr. Uthai Phon, 38 år gammal, överlevde händelsen och skars ut med en kniv från vraket av räddningspersonal. Tyvärr gick han bort på sjukhuset i Banglamung en kort tid senare.

Föraren av Pepsi Truck, en 48-årig Mr. Prapapatwong, uppgav att han var parkerad vid pumpen och väntade på bränsle när Mr. Phon krockade med honom i hög hastighet. Prapatwong sa att det verkade som om han antingen var distraherad eller sov i den hastighet som Phon körde i. Prapapatwong skadades inte i olyckan.

Ett vittne på bensinstationen, som inte ville bli namngiven av The Pattaya News, uppgav att Phon inte saktade ner när han körde in på stationen och inte ens verkade slå sina raster när han kraschade in i Pepsi-lastbilen. Båda lastbilarna fick skador, men som tur var satte inte oljan eld.

Polisen undersöker CCTV från bensinstationen i händelsen.

 

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/