Rysk turist arresterad, påstås ha skickat bilder på sitt könsorgan till en tioårig flicka

Pattaya-

Den 19 november 2018 greps den ryske turisten Denis Galinkov på en lokal Jomtien-marknad efter flera dagars sökning av Pattaya-polisen.

Herr Galinkov anklagas för att ha skickat bilder på sitt könsorgan och försökt träffa en tioårig flicka, också en rysk medborgare, för sex.

Polisen uppgav till The Pattaya News att Galinkov träffade flickan och hennes mamma på ett hotell i Jomtien-området där han då bodde. Han lyckades få flickornas och mödrarnas personliga information för en meddelandeapplikation på sociala medier genom att påstås utger sig för att vara lärare och diskutera undervisning i engelska. Modern, Rinda (Fullständigt namn undanhållet) sa att Galinkov först verkade vara äkta i chattmeddelanden, men de tog snabbt en mörk riktning.

Den 12 november 2018 skickade herr Galinkov flera foton av sina helt upprättstående könsorgan till den tioåriga flickan. Han skickade också flera meddelanden om att han var "större" än de flesta killar och att de borde ha sex. Mamman såg meddelandena och förde ärendet till den lokala polisen.

Galinkov sa till polisen och The Pattaya News att även om han erkände att han skickade meddelandena till flickan, så var meddelandena menade för en annan avsändare och att han hade gjort ett misstag. Han uppgav att han aldrig hade för avsikt att skicka bilderna och meddelandena till flickan. Polisen är dock inte övertygad eftersom de uppgav att det finns många fler meddelanden som verkar visa att Galinkov visste exakt vem han pratade med.

Galinkov hålls för närvarande utan borgen. Han är åtalad för flera kränkningar som involverar obscenitet och övergrepp mot minderåriga under 15 år. Dessa anklagelser ger ett straff på 5-20 år i thailändskt fängelse samt böter på upp till 40,000 19 baht. Det aktuella målet vid Pattayas provinsdomstol, daterat den 2018 november 520, är 2561/XNUMX. Galinkov kommer att dyka upp i rätten senare i veckan. Det är okänt om han har en advokat i nuläget.

 

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/